Lin
---   Jacq jouw skincoach

De website is gemaakt in opdracht van Jacqueline. Naast gediplomeerd schoonheidsspecialiste heeft ze zich gespecialiseerd in huidproblemen en huidverjonging. Op haar website is de informatie van een behandeling in te zien en een afspraak te maken. 

Jacq jouw skincoach Jacq jouw skincoach Jacq jouw skincoach Jacq jouw skincoach Jacq jouw skincoach Jacq jouw skincoach Jacq jouw skincoach Jacq jouw skincoach Jacq jouw skincoach Jacq jouw skincoach
Jacq jouw skincoach Jacq jouw skincoach Jacq jouw skincoach Jacq jouw skincoach Jacq jouw skincoach Jacq jouw skincoach Jacq jouw skincoach Jacq jouw skincoach Jacq jouw skincoach Jacq jouw skincoach

Cenzaa.nl

Products

Appointment Carts

Treatments

Mobile

Collections

Linda Luesink

Frontend developer

Say hello

LinkedInEmail

Over mij

Ik ben Linda Luesink, 50 jaar en ik woon in het prachtige Doesburg in Gelderland.

Ik werk bij Beslist.nl als frontend developer.

Ik heb me gespecialiseerd in de technische implementatie van de frontend van de website met gebruik making van javascript en jquery. Mijn interesse ligt ook bij CSS, SASS, HTML5, de frontend architectuur en alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de frontend. Ik word erg enthousiast van ReactJS in combinatie met redux, react router en css modules.

Door het schrijven van mijn afstudeerscriptie 'Manage performance perceptie' heb ik diepgaande kennis gekregen over performance optimalisatie en hoe de performance perceptie te beïnvloeden is.

Webdesign & ontwikkeling

Maar naast deze technische implementaties wil ik ook websites maken die voortkomen uit creativiteit. Websites die interessant, mooi of belangrijk zijn.

Vanuit deze gedachte ben ik websites gaan ontwikkelen. WebByLin verzorgt het webdesign, de webontwikking, maar ook de content, de zoekmachine optimalisatie en de aanpassingen die samengaan met de privacy (AVG) wet.

Kijk hier voor de mogelijkheden.

Door middel van een persoonlijke benadering zet ik samen met de webeigenaar een website neer die past bij zijn eigenschappen en bedrijf: Jouw website persoonlijk geregeld.

I love